Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@16:16:31 GMT

صورت ضرر و زیان ۱۸ بانک و موسسه اعتباری کشور

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۹۰۶۲۹

صورت ضرر و زیان ۱۸ بانک و موسسه اعتباری کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، جدول دارایی‌ها، حاشیه سود، بازده کل دارایی و نسبت بازده حقوق صاحبان سهام بانکها در حالی منتشر شده است که برخی از این بانکها، حاشیه سود بسیار منفی و برخی دیگر بسیار مثبت را تجربه می‌کنند.

دامنه حاشیه سود مثبت بانکها ۰.۷ درصد تا ۲۴۳.۴ درصد و سود منفی بانکها از ۲۸۵۵.۶- تا ۱۵.۷- متغیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جدول که از سوی یکی از روزنامه‌های صبح کشور منتشر شده، آمار و ارقام جالبی منتشر شده است.

ردیف نام بانک/موسسه دارایی(میلیارد تومان) حاشیه سود خالص(درصد) بازده کل دارایی(درصد) نسبت بازده حقوق سهامداران(درصد) ۱ اعتباری ملل ۱۶.۶ ۵ ۰.۲ ۴.۷ ۲ اقتصادنوین ۴۱.۶ ۷.۹ ۰.۲ ۴.۵ ۳ انصار ۳۵.۹ ۱۸.۵ ۰.۸ ۱۷ ۴ ایران زمین ۲۲.۳ ۴.۵ ۰.۱ ۱۹.۷ ۵ پارسیان ۹۱.۰ ۶.۶ ۰.۱ ۲.۶ ۶ تجارت ۱۳۹.۱ ۲۸۵۵.۶- ۴.۶- ۳۶۰.۵ ۷ حکمت ۴.۵ ۱۵.۷- ۰.۷- ۴.۴- ۸ خاورمیانه ۹.۵ ۴۴.۲ ۲.۶ ۲۶.۵ ۹ دی ۲۳.۳ ۱۳۵ ۱۲.۸- ۸۵ ۱۰ رسالت ۱۳.۳ ۴.۱ ۰.۲ ۳۵.۳ ۱۱ سرمایه ۱۷.۵ ۲۴۳.۴ ۳۱.۵- ۵۱.۵ ۱۲ سینا ۱۸.۴ ۱۰.۵ ۰.۴ ۵.۴ ۱۳ صادرات ۱۷۹.۰ ۶۱- ۲- ۱۹۰.۴- ۱۴ کارآفرین ۱۶.۱ ۱۳.۴ ۰.۴ ۵.۴ ۱۵ گردشگری ۲۵.۶ ۲۳.۳- ۱.۱- ۹۸.۷- ۱۶ ملت ۲۲۱.۹ ۵.۷ ۰.۳ ۱۰.۳ ۱۷ پست بانک ۹.۸ ۰.۷ ۰ ۲.۱ ۱۸ شرکت اعتباری کوثر مرکزی ۲۰.۱ ۲.۴ ۰ ۱.۴

کد خبر 4456237 محبوبه فکوری

منبع: مهر

کلیدواژه: بانک مرکزی ایران صورتهای مالی بانکها نظام بانکی تحریم اقتصادی ایران قیمت نفت صادرات نفت بانک مرکزی ایران ایالات متحده آمریکا گمرک ایران نفت خام تولید نفت وزارت صنعت معدن و تجارت دلار وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی فروش نفت صادرات غیرنفتی بورس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۹۰۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد

به گزارش همشهری آنلاین، این حکم به نفع بانک وی‌تی‌بی روسیه که دومین بانک بزرگ وام‌دهنده این کشور است، صادر شد.

به نوشته راشا تودی، پس از اینکه واشنگتن به عنوان بخشی از تحریم‌های مرتبط با اوکراین، در سال ۲۰۲۲ نسبت به مسدود کردن ۴۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از دارایی‌های بانک وی‌تی‌بی روسیه که در نزد غول بانکی آمریکایی (جی‌ پی مورگان) نگهداری می‌شد، اقدام کرد، بانک وی‌تی‌بی روسیه نیز شکایتی بر علیه بانک جی‌پی مورگان و شرکت‌های تابعه آن تنظیم و آن را به دادگاه سن‌ پترز بورگ ارائه کرد.

بر اساس پرونده‌های دادگاه سن پترزبورگ، بانک وی‌‎تی‌بی شکایت خود را در ۱۷ آوریل (۲۹ فروردین) از جی‌ پی مورگان و شرکت‌های تابعه آن که در مناطق سن پترزبورگ و لنینگراد فعالیت دارند، به این دادگاه ارائه کرده است.

در حکم دادگاه سن پترزبورگ آمده است: ۴۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار از محل وجوه موجود در حساب‌های جی‌ پی‌ مورگان در روسیه و نیز از محل «اموال منقول و غیرمنقول» این بانک از جمله سهام آن در یکی از شرکت‌های تابعه روسیه مسدود شده است.

جلسه بعدی رسیدگی به این پرونده برای روز ۱۷ جولای (۲۸ خرداد) تعیین شده است.

به گزارش ایرنا، از آغاز حمله به اوکراین، کشورهای غربی بیش از ۳۳۰ میلیارد دلار از دارایی‌های بانک مرکزی روسیه در خارج از این کشور را مصادره کرده‌اند. رهبران گروه هفت متشکل از هفت کشور بزرگ اقتصادی جهان در ماه جاری گفتند که دارایی‌های روسیه تا زمانی که مسکو خسارات جنگ اوکراین را بپردازد مسدود باقی می‌ماند اما آنها این موضوع را هم تشخیص دادند که به ایجاد یک سازوکار بین‌المللی برای جبران خسارت‌ها، تلفات و جراحت‌های ناشی از حمله روسیه نیاز است.

اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا ماه گذشته در کنفرانس کمک به بازسازی اوکراین وعده داد که تا تعطیلات تابستان شیوه‌ای قانونی برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین ارائه شود اما این وعده نگرانی‌هایی را در بین دیپلمات‌ها و مقامات این اتحادیه برانگیخت. آنها ماه‌ها مشغول بحث درباره ایده‌هایی در این زمینه بودند و آن را به شکل فزاینده‌ای دشوار یافتند.

بر اساس قوانین بین‌المللی، دارایی یک کشور را می‌توان از طریق رای‌گیری در شورای امنیت، حکم دیوان بین‌المللی دادگستری یا یک توافق بعد از جنگ مصادره کرد اما هیچ یک از این شیوه‌ها محتمل به نظر نمی‌رسند.

روسیه به عنوان عضو شورای امنیت هر گونه رای‌گیری در این نهاد را وتو خواهد کرد. هیچ توافقی تا زمانی که جنگ ادامه دارد بدست نمی‌آید و پرونده‌ای به دادگاه بین المللی دادگستری ارائه نشده است و اگر هم می‌شد قوانین بین‌المللی علیه توقیف دارایی‌های بانک مرکزی روسیه بود زیرا به گفته کارشناسان حقوقی، این مساله نقض حاکمیت این کشور خواهد بود.

کد خبر 847191 منبع: ایرنا برچسب‌ها بانک خبر ویژه روسیه ایالات متحده آمریکا

دیگر خبرها

  • جزییات برگزاری اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۳
  • الجزایر در آستانه پیوستن به بانک بریکس
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/ مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • تداوم کاهش نرخ رشد ۱۲ ماهه نقدینگی/مهار خلق پول در بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • روسیه واشنگتن را به کاهش سطح روابط تهدید کرد
  • روسیه دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی را مسدود کرد
  • دارایی‌های بزرگترین بانک آمریکایی در این کشور مسدود شد